Bercuti Di Beach Resort Desaru Finest Tapi.


Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll gambar2 dalam handphone. Sebelum erase kita stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Mary dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera gopro juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Jeff john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).